top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

JOYNAVår förening deltar i Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA. Folkspel har även Bingolotto men JOYNA är deras nya stora satsning där vi i Spårvägen BTK får vara med från början. Vi tror det här kan bli en viktig intäkt för hela vår förening.


JOYNA är en digital lottförsäljning, där finns mängder av fördelar men framför allt är det ett steg in i framtiden där vi vill att vår förening skall befinna sig. Det skapar möjligheter till intäkter som gör att vi kan utveckla vår verksamhet på alla plan.


Moment 1: Registrering som skapar förutsättning för att säja.


I vår förening vill vi att alla genomför en registrering (föräldrar registrerar för barn under 18 år). Så här fungerar registrering:

  1. Klicka på registreringslänken här

  2. Logga in och fyll i uppgifterna som efterfrågas

  3. När du är klar har du skapat din personliga webbutik som aktiveras 3 april.

KLICKA HÄR om du se en instruktionsfilm på hur du registrerar dig som säljare.


Extra registreringstävling i mars


Alla som registrerar sig i mars deltar i en tävling med möjlighet att vinna presentkort värt 500kr på Coop. Folkspel kommer att dra hela 100 vinnare, så registrera dig redan idag! Tävlingen pågår fram till och med 2/4 kl.23:59. Alla över 18 år, folkbokförda i Sverige kan deltaga. Vinnarna kontaktas via mail.


Moment 2: Försäljning/Värvning av prenumeranter

  1. Den 3:e april får du ett mejl från Folkspel med länken till din personliga webbutik (det är med denna du värvar dina prenumeranter).

  2. Skicka länken till dina närmaste för att dem skall vara med och stötta dig och vår förening Spårvägen BTK som prenumerant på JOYNA.

Lycka till!

Hälsningar

Spårvägens BTK

Comentarios


bottom of page