top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Int. Youth Championships of Luxembourg 10-12 juniDen gångna helgen avgjordes den 36:e upplagan av International Table Tennis Youth Championships of Luxembourg. Spårvägen åkte dit med två tränare (Robban och Gilles) och nio spelare:


Moa Natanaelsson i DJ 17

Klara Stahle Olin i DJ 17

Ella Forsberg i F15

Gabriela Aaltonen i F13

Jakob Törner i HJ17

Jack Röhr i P15

Lukas Blomstrand i P15

Sebastian Larsson i P13

Simon Karlsson Englund i P13


DJ/HJ17 = födda 2005 eller senare

P/F15 = födda 2007 eller senare P/F13 = födda 2009 eller senare


Allra bäst gick det för Jakob och Gabriela som båda slutade på 3:e plats och fick gå upp på podiet för prisutdelning. Mycket starkt på en internationell tävling med bra motstånd!


Jack hade lite otur och gick inte vidare från grundspelspoolen, trots att han slog vinnaren av klassen samt hade matchboll på 3:an i klassen... Men att slå en klassegrare visar verkligen att man är med och hugger mot de bästa.


Simon och Sebbe vinner många matcher och visar att de kan tampas mot de bästa. Sebbe går dessutom till A-slutspel vilket är mycket starkt gjort.


Klara och Moa visade att de håller hög nivå och vinner många matcher mot bra motstånd. Båda missade precis A-slutspelet, men de slutade 1:a och 2:a i B-slutspelet.


Ella och Lukas får till slut vinna några matcher efter att ha förlorat några tuffa skiljematcher i grundspelspoolen. Bra jobbat att fortsätta kämpa och få vinna till slut.


Gilles och Robban tackar alla spelare och föräldrar som var med på resan. Det är mycket bra och lärorika matcher på den internationella scenen och alla spelare som var med på denna resa visar verkligen att de är med och tampas mot bra spelare ute i Europa./Robban & Gilles
Comments


bottom of page