top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Spårets damlag ligger bra till inför sista seriehelgen 11-12 mars


Spårvägens olika damlag i Superettan, Div 1 och Div 2 har startat säsongen riktigt bra och har toppkänning i sina serier inför sista sammandraget.


Superettan

A-laget i Superettan har kommit smygande. Efter att ha startat med en vinst, två oavgjorda och en förlust i första sammandraget i höstas, så har laget därefter radat upp segrar (bara serieledande Västers har tagit poäng av tjejerna efter första sammandraget). Inför sista sammandraget (fyra matcher) ligger laget tvåa med endast två poäng upp till ledande Västers (som vi har kvar att möta). Laget har fyra poäng ned till 3:orna Falköping och Våxtorp.

Stommen i laget består av Maria Girlea och Linnea Johansson, medan Gabriella Aaltonen, Klara Stahle Olin, Moa Natanaelsson och Nathalie Freij har alternerat som 3:a i laget. Alla har gjort det riktigt bra. Segraren i Superettan är klar för Pingisligan medan 2:an kvalar mot 7:e laget i Pingisligan.


Division 1 Norra


B-laget i Div 1 är inför sista sammandraget redan klar tvåa och kommer därmed få kvala till Superettan. Ängbys starka A-lag har varit obevekliga, men i övrigt har det blivit idel segrar för laget. Laget har bestått av Nathalie Freij, Gabriella Aaltonen, Elsa Ekman, Laure Bertrand, Klara Stahle Olin och Ella Forsberg.


Division 2 Norra


Lag C1 ligger för närvarande på 3:e plats i Div 2, tre poäng bakom tvåan Ängby B2, som vi möter i nästa omgång. Vinst där och chansen till 2:a plats och kval till Div 1 lever. Laget har bestått av Ella Forsberg, Tilda Edberg, Nathalie Nilsson, Amanda Chaitas och Zara Fuhrmann


I samma Div 2-serie ligger lag C2 på en stabil 4:e plats. Laget har bestått av Alla Krikun, Anette Spångberg, Wivika Andermo, Monica Sidén, Annika Johansson och Margareta Florestedt.
bottom of page