top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

Många Spårvägare spelade bra i Ängby vårpool


Det var bråda dagar för Spårvägscoacherna vid Ängby vårpool. De hade drygt 50 spelare att hinna med att coacha. Det var också många av de våra som gick riktigt långt i turneringen.


Man måste framhålla Ethan Li som på senaste tiden gjort stora framsteg. Denna helg blev det två klassegrar. Vinst i Ungdom 15 där han finalbesegrade klubbkompisen Filip Helmfridsson. I Öppen klass spelare rankade 17-32 var det samma finalpar som i Ungdom 15 och med samma slutresultat, Ethan 1:a och Filip 2:a


Vincent Lundquist segrade i öppen Ungdom 2006-11 ranking 49-64. Marlon Henzel kom 3:a i Ungdom 2006-11 ranking 17-32. I Ungdom 13 kom Ariel Krantz 3:a och Sebastian Nylander Lindståhl 5:a.


En lirare vi kommer att få höra mycket talas om i framtiden är Svante Sändh Silfverhjelm som segrade i Pojkar 9. I denna klass kom Malte Röhr 3:a och Lucas Forsberg 5:a medan Oscar Stahle Olin segrade i B-slutspelet.


Våra yngsta tjejer spelade i Flickor 2010. Bäst klarade sig Alice Chen som kom 3:a. Alma Roth segrade i B-slutspelet före Maja Lindbäck Högberg.


Många fler gjorde fina prestationer utifrån sina erfarenheter.

Comments


bottom of page