Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget på vinnarspåret igen!!

07 APR 2021 17:00
Efter förlusten mot Halmstad har herrlaget tagit två raka segrar!
  • Uppdaterad: 09 APR 2021 17:36

På bortabord togs en mycket viktig och imponerande seger mot Eslöv. Om vi förlorat hade Eslöv gått om oss i tabellen. Det började med en stabil 3-1 seger för Harald Andersson mot Mattias Översjö, samtidigt som Kosiba vinner i raka set mot Anthony Tran. I tredje matchen krånglar sig Martin Friis ur underlägen mot Alex Naumi och vinner tillslut med 11-4 i fjärde set.

Efter paus får Kosiba revansch mot tidigare förlust mot Martin Friis. Kosiba vinner första set på ”Golden Point” 11-10. Martin hade behövt detta set för att sätta press på Kosiba. Nu vinner Eslövspelaren i raka set.

Anthony Tran vänder sedan 1-2 till vinst med 11-4 i skilje mot Översjö innan Harald Andersson fastställer slutresultatet 4-2 med skiljevinst mot Alex Naumi. Starkt av Harald att komma tillbaka med två segrar efter ett par tunga förluster i de senaste matcherna.

På annandagen möter vi så Kävlinge på hemmabord. Gästerna kommer utan sin etta Vostes. Matchen är i princip över efter de två första matcherna. Martin Friis gör en mycket bra match mot förre landslagsspelaren Magnus Molin och vinner med 3-0, och fick alltså revansch för förlusten på bortabord. Harald Andersson gör processen kort med Wille Kindblad och vinner 3-0. Kävlinges inhoppare Magnus Lundstedt är chanslös mot Anthony Tran, och vi har 3-0 i paus. Lagledningen väljer då att lufta 4:e mannen Alper Sali som då ersätter Martin Friis. Alper lyckas inte vinna sin match mot Wille Kindblad utan Harald får äran att avluta med enkel vinst mot Lundstedt. 4-1 till Spåret.

Med två matcher kvar i serien leder vi nu med fem poäng före Eslöv och sju poäng före Halmstad. Vi måste ta två av sex poäng i de avslutande matcherna för att vinna Pingisligan.
Vi möter Söderhamn 8/4 och Munkedal 12/4, bägge matcherna på bortabord.

Slutspelet drar igång 4 maj.

Skribent: Anders Svenssom(klicka på Instagram ovan för att se bilder och filmer)


Se våra livesändningar här! 

Se våra tidigare spelade matcher i Pingisligan här!

Se våra tidigare livesändningar här! 

Videoklipp med några fantastiska bollar
av J-O Waldner ("Lǎo Wǎ"):


180 FB

ttcup_300.png

brael_300.png

eltra 300.png

gotlandsbyggen_300.png

heattech_300.png

piccolaCabina300.png

sportsrehab300.png

Postadress:
Spårvägens BTK - Bordtennis
Tellusborgsvägen 22
12633 Hägersten

Kontakt:
Tel: 08199297
Fax: 08199297
E-post: This is a mailto link

Se all info