Damlaget vidare i ETTU cupen - Spårvägens BTK - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Damlaget vidare i ETTU cupen

2017-10-05 14:23
Damlaget har spelat det inledande gruppspelet i ETTU-cupen. Vi spelade fyra matcher i Belgiska Antwerpen. Det blev tre segrar och en förlust och vidare avanchemang till ett andra gruppspel i Tjeckien i slutet av oktober.
  • Uppdaterad: 2017-10-09 11:33

Ellen Holmsten visade fin form och van 6 av7 matcher. Tyvärr hade Stina Zetterström en överansträngning i en axel som gjorde att hon inte kunde spela alls under helgen. Helena Zetterström och Ilka Doval var nu de som spelade alla matcher tillsamans med Ellen. Ilka spelade som tvåa och Helena som trea.
Vi började med att 3-0 besegra Italienska ASD Tennistavolo där vi endast släppte ett set. I lördagens andra match kom vår enda förlust och då mot hemmalaget ATP Antwerpen. Det blev 2-3 då endast Ellen vann bägge sina matcher. Bästa vinnsten var 3-0 mot landslagsmeriterade Angelique Gertenbach.
På söndagen började vi mot ADC Madeira som har den högt rankade Nigerianskan Edem Offione i laget. Edem tog sina matcher om än hårt, Ilka pressade henne till skiljeset och Ellen var nära att få till skilje. Alla våra tjejer bidrog med vars en seger. Den avslutande matchen mot Belgiska TT Dienez var direkt avgörande vilket av lagen som skulle ta sig vidare i ETTU-cupen. På förhand en helt öppen match. Ellen visade fortsatt stabilt spel och vann första matchen mot Sara Bernard. Dinez kvitterade då Alison Georis slog Ilka med 3-1. Helena vann sen den mycket viktiga tredjematchen med 3-1 mot Johanna Viroux. Ellen avgjorde sen med 3-1 på Georis.

Skribent: Anders Svensson
Epost: Adressen Gömd

PingisPlayLogo


facebook

180 FB

 

Våra samarbetspartners:

DONIC LOGO-svart

 

 

Salesforce 

 

 

 

 ND_logo3

Skärmavbild 2015-03-30 kl. 22.23.33 

 

Postadress:
Spårvägens BTK - Bordtennis
Tellusborgsvägen 22
12633 Hägersten

Kontakt:
Tel: 08-199297
Fax: 08-199297
E-post: This is a mailto link

Se all info